Terroristen mogen niet winnen

Aanslagen in Brussel, hoofdstad van België en hoofdstad van Europa, te verschrikkelijk voor woorden. In de eerste plaats gaan onze gedachten uit naar iedereen die direct of indirect is getroffen door deze terreurdaad.

Meteen daarna komt het besef dat terroristen niet mogen winnen. De vice-burgemeester van Brussel, Rudi Vervoort, riep de bevolking van Brussel dan ook op tot solidariteit. ‘We willen een sterke boodschap uitzenden’, aldus Vervoort, ‘we moeten zo snel mogelijk terug naar normaliteit. Onze waarden zijn sterker, de democratie zal zegevieren.’ Laat deze oproep gelden voor alle Europeanen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s